Amway (E-Spring) Arıtma Cihazı Montajı

Amway su arıtma montajı; ürün diğer arıtma cihazlarına benzemeyen bir sisteme sahiptir. Kaliteli bir ürün olan Amway su arıtma cihazları reverse osmosis su arıtma yöntemi ile arıtma yapmaz.

Suyun kirliliği ve kullanılamaz halde olması sebebi ile insanlar temiz suya ulaşma durumlarını her geçen gün daha da ilerleterek aramaktadırlar. Hazır suların artması ile insanlar damacana ve paketlenmiş sulara yöneldiler. Fakat bu durum suistimal edilince insanlar başka çıkar yol aramaya başladılar. Teknolojinin gelişmesi ile su arıtma cihazları piyasaya çıktı. İşte Amway de bu su arıtma cihazlarından biridir. Gerek suyu arıtma yöntemi gerekse cihaz şekli ve çalışma prensibi ile diğer ürünlere benzemeyen bir üründür.

Amway su arıtma montajı nasıl yapılır ?

Amway su arıtma cihazları elektronik bir çalışma özelliğine sahip olması sebebi ile montajı bilir kişiler tarafından yapılmalıdır. Normal arıtma cihazları ile montajı birbirine benzemez. Musluk bu cihazda çok önemli bir fonksiyona sahiptir. Musluğu kontrol mekanizması olarak çalışır. Musluğa bağlı üç hortum vardır. Kırmızı,mavi ve yeşil olmak üzere bu hortumlar cihaza bağlantı yapılarak sistem çalışır hale getirilir. Cihaz elektronik göstergelidir. Filtresi dolduğu zaman veya da bir sıkıntı olduğu zaman kırmızı ışık yanarak cihaz arıza moduna geçer. Bu durumda servis aranmalıdır. Amway su arıtma musluğu nu delmek için özel aparat gereklidir. Bu aparat ile delme işlemi yapılır. Cihaz montaj malzemesi içerinde bazı parçalar eksiktir. Ürün üretildiği yerin montaj koşullarına göre yapıldığı için montaj parçaları dışarıdan tedarik edilerek yapılmaktadır.

Posted on August 16, 2018, in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a comment